”Vores nye navn og logo passer til det vi er, det vi vil og ikke mindst det kunderne ønsker fra os.”

First Party styrker sin position

Share this article

Foran gennem generationer

First Party er en familieejet virksomhed drevet af tredje generation. Virksomheden har i sin tid introduceret begrebet festudlejning, og er med 80 års erfaring i fest- og serviceudlejning en stærk leverandør af praktikken til private og professionelle arrangementer.
Barnebarnet Kasper Kennedy er familiens tredje generation, og er både medejer og daglig leder i virksomheden. Med First Party teamet leverer han al praktikken til arrangementer i alle størrelser. Alt lige fra små firmafester og privatfester, til backstage på festivaller og de allerstørste fester med mange tusind siddende gæster.

First Party udnytter potentialet

Et stigende fokus på online betjening, på erhvervskunder og på fastholdelse af positionen som den førende i markedet førte til beslutningen om et navneskift. Schlüntz Festudlejning blev derfor ændret til First Party, da den nye strategi for virksomheden var lagt.
I forlængelse af strategiarbejdet er First Party også udviklet på en række andre punkter. Produktporteføljen er udvidet til blandt andet også at omfatte servicepersonale, så kunderne i dag kan få al praktikken til et arrangement fra én og samme leverandør. Webshoppen blev tænkt helt forfra, hvilket har medført endnu bedre kundeservice samt en optimering af de interne arbejdsgange. Samlet set har First Party styrket sin profil, position og resultater.
First Partys brandudvikling og nye website er blevet modtaget positivt af kunderne. Ifølge direktøren Kasper Kennedy er hans rejse med First Party dog kun lige begyndt, selvom han allerede har arbejdet mange år i virksomheden. Han vil fremover fortsat udvikle virksomheden, og glæder sig over det nye brand, når han siger; ”Vores nye navn og logo passer til det vi er, det vi vil og ikke mindst det kunderne ønsker fra os.”

theView spiller en aktiv rolle

theView har som sparringspartner haft ansvaret for levering af First Partys nye strategi og brand. Ud over at levere plan og profil, så har theView bistået med konceptualisering, så virksomheden i dag har afsæt til fortsat acceleration med fokus på kundeservice- og tilfredshed.
Desuden har theView designet og kodet First Partys website. Samlet set er profilen moderniseret, kunderne har fået det lettere, arbejdsgangene er effektiviseret, og den trafik theView genererer til sitet via betalt og organisk søgeoptimering er mere effektivt.
Det er en glæde at deltage i den modernisering som sikrer, at en traditionsrig virksomhed fortsat holdes ajour og er gearet til at agere i en moderne branche.

 

Yderligere information kan rekvireres her:

theView

www.theViewAccess.com / contact@theViewMail.com

 

More from the blog

 • modondo_mar

  Modondo sætter strøm til certificering

  Effektiv certificering Flere og flere produkter, processer og løsninger certificeres. Det gøres blandt andet af hensyn til økologi, sikkerhed og sundhed. Modondo har udviklet et digitalt værktøj, som effektiviserer og optimerer certificering, for eksempel i henhold til CE og ISO. Virksomheden er svensk, og stiftet af ildsjæle som brænder for at føre deres plan i […]

  Read more

 • marinealignment_mar_2017

  Helt i mål med Marine Alignment

  Maritime løsninger på verdensplan Marine Alignment har i årtier betjent den maritime sektor i store dele af verden. Under navnet Easeacon bragte virksomheden de danskudviklede og certificerede last- og ballastcomputere ombord på skibe i stort set alle de førende nationer på det maritime felt. Vender skuden og skaber historiske resultater Skibsbygning er af gode grunde […]

  Read more

 • dogley_feb_2017-2

  Dogley.com stormer frem

  Kapitaltilførsel skaber acceleration Siden Dogley rejste kapital i første investeringsrunde, er der sket en stor udvikling i virksomheden. Kapitaltilførslen på et syv cifret beløb bliver brugt til ”proof of business”, og har været med til at skabe grundlag for Dogleys forretningsacceleration. Dogley bevæger sig med hastige skridt mod Blue Ocean, da de som nogle af […]

  Read more