"I samarbejde med theView har vi skabt en historisk stærk pipeline af nye forretningsmuligheder.”

Helt i mål med Marine Alignment

Share this article

Maritime løsninger på verdensplan

Marine Alignment har i årtier betjent den maritime sektor i store dele af verden. Under navnet Easeacon bragte virksomheden de danskudviklede og certificerede last- og ballastcomputere ombord på skibe i stort set alle de førende nationer på det maritime felt.

Vender skuden og skaber historiske resultater

Skibsbygning er af gode grunde ikke noget som disponeres fra dag til dag. Slet ikke når man taler fragtskibe fra 300 fod og op til de allerstørste fartøjer. Som mange andre betydende aktører indenfor det maritime område, blev Marine Alignment også ramt sent af finanskrisen.

Marine Alignment reagerede dog handlekraftigt på den nye virkelighed. De sørgede for at der blev lagt en ny strategi for virksomheden, og gennemførte en række kommercielle tiltag. Der blev brugt stigende ressourcer på salg af virksomhedens løsninger. Markedsføringen blev desuden intensiveret med fokus på bl.a. en egenudviklet brændstofbesparende IT-løsning kaldet Fuelsaver.

Disse initiativer var veltimede i forhold til markedet, som var gået fra at have fokus på prisen på fragtraterne, til at fokusere hårdt på omkostningsreducerende tiltag. Med en vedholdende indsats opnåede Marine Alignment samlet set en historisk stærk position i markedet.

theView leverer acceleration og exit

Det var theView der leverede Marine Alignments strategi, og støttede dem i gennemførslen af de kommercielle aktiviteter. Fra theView trådte Jakob Krarup desuden ind som bestyrelsesformand, og fungerede i en periode også som interim salgschef. Parallelt arbejdede theView som marketingafdeling, og stod ligeledes for en stor del af virksomhedens kommunikation.

Efter at have vendt den negative udvikling udtalte Marine Alignments daværende majoritetsindehaver Henrik Monberg; ” theView har haft en fremtrædende rolle i vores øverste ledelse og været en vigtig aktør i vores internationale salgs- og markedsføringsstrategi. I samarbejde med theView har vi skabt en historisk stærk pipeline af nye forretningsmuligheder.”

Samlet set medførte indsatserne rekordstore ordrebøger, som dannede afsæt til at virksomheden kunne sælges til Kockumation Group. Forhandlingen blev gennemført med theViews bistand, og ifølge Jakob Krarup er det et stort privilegie at få lov til at følge en virksomhed helt frem til sådan en succes. Efter salget fortsatte både ledelse og team deres arbejde fra en endnu stærkere markedsposition.

 

Yderligere information kan rekvireres her:

theView

www.theViewAccess.com / contact@theViewMail.com

 

More from the blog

 • modondo_mar

  Modondo sætter strøm til certificering

  Effektiv certificering Flere og flere produkter, processer og løsninger certificeres. Det gøres blandt andet af hensyn til økologi, sikkerhed og sundhed. Modondo har udviklet et digitalt værktøj, som effektiviserer og optimerer certificering, for eksempel i henhold til CE og ISO. Virksomheden er svensk, og stiftet af ildsjæle som brænder for at føre deres plan i […]

  Read more

 • firstparty_feb

  First Party styrker sin position

  Foran gennem generationer First Party er en familieejet virksomhed drevet af tredje generation. Virksomheden har i sin tid introduceret begrebet festudlejning, og er med 80 års erfaring i fest- og serviceudlejning en stærk leverandør af praktikken til private og professionelle arrangementer. Barnebarnet Kasper Kennedy er familiens tredje generation, og er både medejer og daglig leder […]

  Read more

 • dogley_feb_2017-2

  Dogley.com stormer frem

  Kapitaltilførsel skaber acceleration Siden Dogley rejste kapital i første investeringsrunde, er der sket en stor udvikling i virksomheden. Kapitaltilførslen på et syv cifret beløb bliver brugt til ”proof of business”, og har været med til at skabe grundlag for Dogleys forretningsacceleration. Dogley bevæger sig med hastige skridt mod Blue Ocean, da de som nogle af […]

  Read more