”Alle vækstkurverne har den berømte hockey stik facon”

Dogley.com stormer frem

Share this article

Kapitaltilførsel skaber acceleration

Siden Dogley rejste kapital i første investeringsrunde, er der sket en stor udvikling i virksomheden. Kapitaltilførslen på et syv cifret beløb bliver brugt til ”proof of business”, og har været med til at skabe grundlag for Dogleys forretningsacceleration.
Dogley bevæger sig med hastige skridt mod Blue Ocean, da de som nogle af de første fokuserer på at kombinere deleøkonomi og disruption med one stop shopping af hundeservices.
Siden etableringen af Dogley.com er tilstrømningen af både hundepassere og hundejere steget markant. De har på kort tid vist, at deres platform har potentiale til at facilitere hundepasning i store dele af verden. I takt med at medlemstallet stiger tilbydes desuden nye services. Første skridt ud i verden sker, når Dogley inden for kort tid åbner i Sverige og Norge.

 

Pressen gør en forskel

Dogley har fået stor opmærksomhed i bl.a. Berlingske Business, BT, TV2 og DR, samt en række lokale medier. Her er de blevet sammenlignet med store deleøkonomi-succeser som Airbnb og Uber. Den positive opmærksomhed i medierne har understøttet Dogleys vækst, og været medvirkende til en kraftig stigning i antallet af medlemmer og private hundepassere.
”Alle vækstkurverne har den berømte hockey stik facon” udtaler Dogleys direktør Thomas Keller.

 

theView & Dogley i tæt partnerskab

theView har siden grundlæggelsen af Dogley fungeret som partner i virksomheden, hvor der blandt andet er leveret løsninger til strategi og koncept. theView har desuden lavet Dogleys visuelle identitet samt kodet og designet Dogley.com. Endelig har theView spillet en stor rolle i at sikre kapitaltilførsel via udarbejdelse af investordeck, gennemførsel af investorsøgning og forhandlingsstøtte.
I det daglige bistår theViews task force desuden med ledelses sparring, samt med den kommercielle og digitale udvikling der støtter Dogleys fortsatte acceleration. Dogleys initiativtager og daglige leder Thomas Keller bakkes samtidig op af forretningsmanden Frank Thorup og Jakob Krarup i bestyrelsen.
theView er glade for at deltage i Dogleys udvikling, og ser frem til at støtte virksomheden i den fremadrettede vækst.

 

Yderligere information og investormateriale kan rekvireres her:

theView

www.theViewAccess.com / contact@theViewMail.com

 

Jakob Krarup, CEO

More from the blog

 • se-event-18

  Sales & Sausages med theView

  Sälj med succé   Nu bjuder vi igen in våra vänner, kunder, samarbetspartners, företagare, investerare, specialister, familj, samt alla andra nyfikna och glada människor till att träffas hos theView i Karlskrona för en spännande fredag eftermiddag. Den här gången bjuder vi på seminarium om ett oerhört viktigt område som många företag tyvärr ofta underskattar när […]

  Read more

 • reception17_se_web

  Seminarium med theView 2 juni

  Kära vänner, här kommer en sista påminnelse med detaljerna för en spännande fredag eftermiddag hos theView den 2 juni. För den som inte hunnit anmäla sig än, finns det fortfarande möjlighet längst ner i mailet, och även varmt välkommen att dela inbjudan vidare till andra intressanta människor du tycker skulle ha glädje av en eftermiddag […]

  Read more

 • modondo_mar

  Modondo sætter strøm til certificering

  Effektiv certificering Flere og flere produkter, processer og løsninger certificeres. Det gøres blandt andet af hensyn til økologi, sikkerhed og sundhed. Modondo har udviklet et digitalt værktøj, som effektiviserer og optimerer certificering, for eksempel i henhold til CE og ISO. Virksomheden er svensk, og stiftet af ildsjæle som brænder for at føre deres plan i […]

  Read more