”Vores nye navn og logo passer til det vi er, det vi vil og ikke mindst det kunderne ønsker fra os.”

First Party styrker sin position

Share this article

Foran gennem generationer

First Party er en familieejet virksomhed drevet af tredje generation. Virksomheden har i sin tid introduceret begrebet festudlejning, og er med 80 års erfaring i fest- og serviceudlejning en stærk leverandør af praktikken til private og professionelle arrangementer.
Barnebarnet Kasper Kennedy er familiens tredje generation, og er både medejer og daglig leder i virksomheden. Med First Party teamet leverer han al praktikken til arrangementer i alle størrelser. Alt lige fra små firmafester og privatfester, til backstage på festivaller og de allerstørste fester med mange tusind siddende gæster.

First Party udnytter potentialet

Et stigende fokus på online betjening, på erhvervskunder og på fastholdelse af positionen som den førende i markedet førte til beslutningen om et navneskift. Schlüntz Festudlejning blev derfor ændret til First Party, da den nye strategi for virksomheden var lagt.
I forlængelse af strategiarbejdet er First Party også udviklet på en række andre punkter. Produktporteføljen er udvidet til blandt andet også at omfatte servicepersonale, så kunderne i dag kan få al praktikken til et arrangement fra én og samme leverandør. Webshoppen blev tænkt helt forfra, hvilket har medført endnu bedre kundeservice samt en optimering af de interne arbejdsgange. Samlet set har First Party styrket sin profil, position og resultater.
First Partys brandudvikling og nye website er blevet modtaget positivt af kunderne. Ifølge direktøren Kasper Kennedy er hans rejse med First Party dog kun lige begyndt, selvom han allerede har arbejdet mange år i virksomheden. Han vil fremover fortsat udvikle virksomheden, og glæder sig over det nye brand, når han siger; ”Vores nye navn og logo passer til det vi er, det vi vil og ikke mindst det kunderne ønsker fra os.”

theView spiller en aktiv rolle

theView har som sparringspartner haft ansvaret for levering af First Partys nye strategi og brand. Ud over at levere plan og profil, så har theView bistået med konceptualisering, så virksomheden i dag har afsæt til fortsat acceleration med fokus på kundeservice- og tilfredshed.
Desuden har theView designet og kodet First Partys website. Samlet set er profilen moderniseret, kunderne har fået det lettere, arbejdsgangene er effektiviseret, og den trafik theView genererer til sitet via betalt og organisk søgeoptimering er mere effektivt.
Det er en glæde at deltage i den modernisering som sikrer, at en traditionsrig virksomhed fortsat holdes ajour og er gearet til at agere i en moderne branche.

 

Yderligere information kan rekvireres her:

theView

www.theViewAccess.com / contact@theViewMail.com

 

More from the blog

 • se-event-18

  Sales & Sausages med theView

  Sälj med succé   Nu bjuder vi igen in våra vänner, kunder, samarbetspartners, företagare, investerare, specialister, familj, samt alla andra nyfikna och glada människor till att träffas hos theView i Karlskrona för en spännande fredag eftermiddag. Den här gången bjuder vi på seminarium om ett oerhört viktigt område som många företag tyvärr ofta underskattar när […]

  Read more

 • reception17_se_web

  Seminarium med theView 2 juni

  Kära vänner, här kommer en sista påminnelse med detaljerna för en spännande fredag eftermiddag hos theView den 2 juni. För den som inte hunnit anmäla sig än, finns det fortfarande möjlighet längst ner i mailet, och även varmt välkommen att dela inbjudan vidare till andra intressanta människor du tycker skulle ha glädje av en eftermiddag […]

  Read more

 • modondo_mar

  Modondo sætter strøm til certificering

  Effektiv certificering Flere og flere produkter, processer og løsninger certificeres. Det gøres blandt andet af hensyn til økologi, sikkerhed og sundhed. Modondo har udviklet et digitalt værktøj, som effektiviserer og optimerer certificering, for eksempel i henhold til CE og ISO. Virksomheden er svensk, og stiftet af ildsjæle som brænder for at føre deres plan i […]

  Read more