"Understøttet af en ambitiøs vækstplan er retningen og ambitionen for fremtiden slået fast. Modondo skal ud i verden."

Modondo sætter strøm til certificering

Share this article

Effektiv certificering

Flere og flere produkter, processer og løsninger certificeres. Det gøres blandt andet af hensyn til økologi, sikkerhed og sundhed. Modondo har udviklet et digitalt værktøj, som effektiviserer og optimerer certificering, for eksempel i henhold til CE og ISO. Virksomheden er svensk, og stiftet af ildsjæle som brænder for at føre deres plan i mål. De har etableret og driver en overskudsgivende virksomhed med loyale kunder.

I dag er certificering generelt præget af manuelle arbejdsgange. Modondo har skabt en digital platform som faciliterer certificeringsprocesser, dataintegration og standardisering af arbejdet med audits og udstedelse af certifikater. Løsningen tilfører effektivitet og reducerer fejlkilder. Dermed er løsningen værdifuld for dem som laver standarden, dem som skal have certifikatet, samt de auditors som certificerer virksomhederne. I sidste ende kommer certificeringerne forbrugerne til gode.

Ud i verden

Modondo har allerede genereret et flot resultat, som bekræfter potentialet for virksomhedens fortsatte vækst. Den positive udvikling og de internationale kunder vidner også om, at virksomheden har potentiale til at indtage markeder i langt flere lande.

For at realisere potentialet har Modondo redefineret deres strategi samt konceptualiseret deres produkt og proces. Understøttet af en ambitiøs vækstplan er retningen og ambitionen for fremtiden slået fast. Modondo skal ud i verden.

Partnerskab med theView

theView leverer som kommerciel partner marketing-, salgs- og ledelsesstøtte til Modondo. Dette arbejde tager afsæt i den nye strategi og det nye produktkoncept, som theView også har deltaget i at udforme.

Både Modondo og theView er allerede glade for samarbejdet. Modondos CEO, Henrik Zagerholm udtaler da også: ”theView er en vigtig partner for os, og har allerede hjulpet os med at skabe resultater. Jeg kan klart anbefale theView som samarbejdspartner, hvis din virksomhed ønsker at realisere et potentiale og skabe forretningsacceleration.”

 

Yderligere information kan rekvireres her:

theView

www.theViewAccess.com / contact@theViewMail.com

 

More from the blog

 • se-event-18

  Sales & Sausages med theView

  Sälj med succé   Nu bjuder vi igen in våra vänner, kunder, samarbetspartners, företagare, investerare, specialister, familj, samt alla andra nyfikna och glada människor till att träffas hos theView i Karlskrona för en spännande fredag eftermiddag. Den här gången bjuder vi på seminarium om ett oerhört viktigt område som många företag tyvärr ofta underskattar när […]

  Read more

 • reception17_se_web

  Seminarium med theView 2 juni

  Kära vänner, här kommer en sista påminnelse med detaljerna för en spännande fredag eftermiddag hos theView den 2 juni. För den som inte hunnit anmäla sig än, finns det fortfarande möjlighet längst ner i mailet, och även varmt välkommen att dela inbjudan vidare till andra intressanta människor du tycker skulle ha glädje av en eftermiddag […]

  Read more

 • marinealignment_mar_2017

  Helt i mål med Marine Alignment

  Maritime løsninger på verdensplan Marine Alignment har i årtier betjent den maritime sektor i store dele af verden. Under navnet Easeacon bragte virksomheden de danskudviklede og certificerede last- og ballastcomputere ombord på skibe i stort set alle de førende nationer på det maritime felt. Vender skuden og skaber historiske resultater Skibsbygning er af gode grunde […]

  Read more