” … hvis bundlinjen ikke er tilfredsstillende, så kommer jeg og hjælper dig”

Stærk profil på theView holdet

Share this article

Vi er rigtig glade for at have fået endnu en stærk ledelsesprofil på holdet. En profil, som brænder for at skabe udvikling hos vores kunder.

 

Forretningsudvikling

Carsten Bjerregaard har altid arbejdet med virksomhedsledelse, virksomhedsøkonomi og forretningsudvikling.

Carsten startede sin karriere i den finansielle sektor og har bred erfaring med rådgivning til virksomhedsledere. Siden 1994 har han været selvstændig og opbygget flere virksomheder og forretningsaktiviteter. De primære aktiviteter har været for virksomheder i SMB-segmentet indenfor hospitality, medico og IT, samt revision, import-, grossist- og servicevirksomhed.

Parallelt har Carsten samlet stor erfaring med at navigere i politiske og offentlige organisationer, og han er desuden direktør hos Rent A/S samt næstformand for bestyrelsen i Danske Service.

 

Det handler om din virksomhed

Når kunderne spørger Carsten, hvad han brænder for, svarer han: ”Hvis du vil mere, men driften tager al din tid, eller hvis bundlinjen ikke er tilfredsstillende, så kommer jeg og hjælper dig”.

Carstens primære arbejdsområder er:

•  Salgsstøtte gennem netværksarbejde

•  Udvikling af Business Cases i samarbejde med topledelsen

•  Virksomhedsøkonomi (drift, turn-around og acceleration)

•  Ledelsesstøtte og -rådgivning i forbindelse med forretningsudvikling

 

Hvis du har lyst til at høre, hvad Carsten kan gøre for dig og din virksomhed, så ring eller send ham en mail på cbj@theViewMail.com.

More from the blog

 • se-event-18

  Sales & Sausages med theView

  Sälj med succé   Nu bjuder vi igen in våra vänner, kunder, samarbetspartners, företagare, investerare, specialister, familj, samt alla andra nyfikna och glada människor till att träffas hos theView i Karlskrona för en spännande fredag eftermiddag. Den här gången bjuder vi på seminarium om ett oerhört viktigt område som många företag tyvärr ofta underskattar när […]

  Read more

 • reception17_se_web

  Seminarium med theView 2 juni

  Kära vänner, här kommer en sista påminnelse med detaljerna för en spännande fredag eftermiddag hos theView den 2 juni. För den som inte hunnit anmäla sig än, finns det fortfarande möjlighet längst ner i mailet, och även varmt välkommen att dela inbjudan vidare till andra intressanta människor du tycker skulle ha glädje av en eftermiddag […]

  Read more

 • modondo_mar

  Modondo sætter strøm til certificering

  Effektiv certificering Flere og flere produkter, processer og løsninger certificeres. Det gøres blandt andet af hensyn til økologi, sikkerhed og sundhed. Modondo har udviklet et digitalt værktøj, som effektiviserer og optimerer certificering, for eksempel i henhold til CE og ISO. Virksomheden er svensk, og stiftet af ildsjæle som brænder for at føre deres plan i […]

  Read more