"Jeg er meget entusiastisk over nu at være del af et komplet leveranceapparat af kompetente mennesker, der tilsammen kan levere en kommerciel helhedsløsning, som skaber vækst hos vore kunder"

theView åbner brohoved i Sverige

Share this article
I begyndelsen af året åbnede theView den første afdeling uden for Danmarks grænser, med ambitioner om at accelerere virksomheder og skabe Game Changers på begge sider af sundet.

De seneste år har theView med stor succes støttet det kommercielle arbejde for danske virksomheder i ind- og udland. Det har nu nået et naturligt niveau for en fysisk etablering i nabolandet, Sverige.

”For mange af vores kunder er Sverige et naturligt skridt ud i verden, og vores tilstedeværelse her er derfor et værdifuldt aktiv for disse virksomheder” Jakob Krarup, CEO.

 

De svenske udsigter

I Sverige forstærker Rino Ranheim holdet som ny partner i theView. Rino Ranheim har bred erfaring med at udvikle internationale virksomheder med kontorer, kunder og partnere på alle kontinenter.

Rino skal primært udvikle og drive theView Sverige, men er også tilgængelig for danske kunder, hvor han hovedsageligt kommer til at biddrage med ekspertise inden for forretningsacceleration, funding, exits, strategiudvikling og internationalisering.

“Jeg er meget entusiastisk over nu at være del af et komplet leveranceapparat af kompetente mennesker, der tilsammen kan levere en kommerciel helhedsløsning, som skaber vækst hos vore kunder” Rino Ranheim, VP.

 

Danske virksomheder – Internationale muligheder

Ligesom i Danmark vil theViews kunder i Sverige fra dag ét få adgang til en effektivt pallette af kommercielle ressourcer, der hjælper virksomheden med at få flere kunder.

”Med den nye afdeling kan vi nu levere solid kommerciel støtte til vores kunder og samarbejdspartnere, der planlægger at udvide deres aktiviteter på begge sider af sundet” Jakob Krarup, CEO.

Ambitionen er, at den svenske ekspansion bliver den første i en række af internationale udvidelser, der i fremtiden vil gøre theView til en endnu stærkere international vækstpartner.

 

Udvider den kommercielle horisont

theView i Sverige tilbyder den samme palette af ydelser, som i Danmark, og kan derfor støtte en forretningsacceleration fra funding, konceptoptimering og strategiudvikling til udførende salgs- og marketingarbejde.

Rino Ranheim kan kontaktes på +46 70 646 6044 eller rra@theviewmail.com.

Det svenske hovedsæde er beliggende på Campus Gräsvik 4 SE-37175 Karlskrona.

Det er som altid muligt at kontakte theView på tlf. +45 70 26 60 44 og på theViewAccess.com

More from the blog

 • se-event-18

  Sales & Sausages med theView

  Sälj med succé   Nu bjuder vi igen in våra vänner, kunder, samarbetspartners, företagare, investerare, specialister, familj, samt alla andra nyfikna och glada människor till att träffas hos theView i Karlskrona för en spännande fredag eftermiddag. Den här gången bjuder vi på seminarium om ett oerhört viktigt område som många företag tyvärr ofta underskattar när […]

  Read more

 • reception17_se_web

  Seminarium med theView 2 juni

  Kära vänner, här kommer en sista påminnelse med detaljerna för en spännande fredag eftermiddag hos theView den 2 juni. För den som inte hunnit anmäla sig än, finns det fortfarande möjlighet längst ner i mailet, och även varmt välkommen att dela inbjudan vidare till andra intressanta människor du tycker skulle ha glädje av en eftermiddag […]

  Read more

 • modondo_mar

  Modondo sætter strøm til certificering

  Effektiv certificering Flere og flere produkter, processer og løsninger certificeres. Det gøres blandt andet af hensyn til økologi, sikkerhed og sundhed. Modondo har udviklet et digitalt værktøj, som effektiviserer og optimerer certificering, for eksempel i henhold til CE og ISO. Virksomheden er svensk, og stiftet af ildsjæle som brænder for at føre deres plan i […]

  Read more