” … hvis bundlinjen ikke er tilfredsstillende, så kommer jeg og hjælper dig”

Stærk profil på theView holdet

Share this article

Vi er rigtig glade for at have fået endnu en stærk ledelsesprofil på holdet. En profil, som brænder for at skabe udvikling hos vores kunder.

 

Forretningsudvikling

Carsten Bjerregaard har altid arbejdet med virksomhedsledelse, virksomhedsøkonomi og forretningsudvikling.

Carsten startede sin karriere i den finansielle sektor og har bred erfaring med rådgivning til virksomhedsledere. Siden 1994 har han været selvstændig og opbygget flere virksomheder og forretningsaktiviteter. De primære aktiviteter har været for virksomheder i SMB-segmentet indenfor hospitality, medico og IT, samt revision, import-, grossist- og servicevirksomhed.

Parallelt har Carsten samlet stor erfaring med at navigere i politiske og offentlige organisationer, og han er desuden direktør hos Rent A/S samt næstformand for bestyrelsen i Danske Service.

 

Det handler om din virksomhed

Når kunderne spørger Carsten, hvad han brænder for, svarer han: ”Hvis du vil mere, men driften tager al din tid, eller hvis bundlinjen ikke er tilfredsstillende, så kommer jeg og hjælper dig”.

Carstens primære arbejdsområder er:

•  Salgsstøtte gennem netværksarbejde

•  Udvikling af Business Cases i samarbejde med topledelsen

•  Virksomhedsøkonomi (drift, turn-around og acceleration)

•  Ledelsesstøtte og -rådgivning i forbindelse med forretningsudvikling

 

Hvis du har lyst til at høre, hvad Carsten kan gøre for dig og din virksomhed, så ring eller send ham en mail på cbj@theViewMail.com.

More from the blog

 • jesper_wille

  theView udvider med en løsningsorienteret forretningsudvikler

  En kernekomponent i den værdiskabelse, theView leverer til sine kunder, er at matche behov, ressourcer og mål, med en eksekverbar vej frem. Herunder at levere det løsningsdesign, der giver afsæt til kommerciel vækst.  Derfor er vi glade for at udvide teamet med Jesper Wille, som fra nu bærer titlen Executive Business Agent på sit visitkort. […]

  Read more

 • modondo_mar

  Modondo sætter strøm til certificering

  Effektiv certificering Flere og flere produkter, processer og løsninger certificeres. Det gøres blandt andet af hensyn til økologi, sikkerhed og sundhed. Modondo har udviklet et digitalt værktøj, som effektiviserer og optimerer certificering, for eksempel i henhold til CE og ISO. Virksomheden er svensk, og stiftet af ildsjæle som brænder for at føre deres plan i […]

  Read more

 • marinealignment_mar_2017

  Helt i mål med Marine Alignment

  Maritime løsninger på verdensplan Marine Alignment har i årtier betjent den maritime sektor i store dele af verden. Under navnet Easeacon bragte virksomheden de danskudviklede og certificerede last- og ballastcomputere ombord på skibe i stort set alle de førende nationer på det maritime felt. Vender skuden og skaber historiske resultater Skibsbygning er af gode grunde […]

  Read more