"Jeg er meget entusiastisk over nu at være del af et komplet leveranceapparat af kompetente mennesker, der tilsammen kan levere en kommerciel helhedsløsning, som skaber vækst hos vore kunder"

theView åbner brohoved i Sverige

Share this article
I begyndelsen af året åbnede theView den første afdeling uden for Danmarks grænser, med ambitioner om at accelerere virksomheder og skabe Game Changers på begge sider af sundet.

De seneste år har theView med stor succes støttet det kommercielle arbejde for danske virksomheder i ind- og udland. Det har nu nået et naturligt niveau for en fysisk etablering i nabolandet, Sverige.

”For mange af vores kunder er Sverige et naturligt skridt ud i verden, og vores tilstedeværelse her er derfor et værdifuldt aktiv for disse virksomheder” Jakob Krarup, CEO.

 

De svenske udsigter

I Sverige forstærker Rino Ranheim holdet som ny partner i theView. Rino Ranheim har bred erfaring med at udvikle internationale virksomheder med kontorer, kunder og partnere på alle kontinenter.

Rino skal primært udvikle og drive theView Sverige, men er også tilgængelig for danske kunder, hvor han hovedsageligt kommer til at biddrage med ekspertise inden for forretningsacceleration, funding, exits, strategiudvikling og internationalisering.

“Jeg er meget entusiastisk over nu at være del af et komplet leveranceapparat af kompetente mennesker, der tilsammen kan levere en kommerciel helhedsløsning, som skaber vækst hos vore kunder” Rino Ranheim, VP.

 

Danske virksomheder – Internationale muligheder

Ligesom i Danmark vil theViews kunder i Sverige fra dag ét få adgang til en effektivt pallette af kommercielle ressourcer, der hjælper virksomheden med at få flere kunder.

”Med den nye afdeling kan vi nu levere solid kommerciel støtte til vores kunder og samarbejdspartnere, der planlægger at udvide deres aktiviteter på begge sider af sundet” Jakob Krarup, CEO.

Ambitionen er, at den svenske ekspansion bliver den første i en række af internationale udvidelser, der i fremtiden vil gøre theView til en endnu stærkere international vækstpartner.

 

Udvider den kommercielle horisont

theView i Sverige tilbyder den samme palette af ydelser, som i Danmark, og kan derfor støtte en forretningsacceleration fra funding, konceptoptimering og strategiudvikling til udførende salgs- og marketingarbejde.

Rino Ranheim kan kontaktes på +46 70 646 6044 eller rra@theviewmail.com.

Det svenske hovedsæde er beliggende på Campus Gräsvik 4 SE-37175 Karlskrona.

Det er som altid muligt at kontakte theView på tlf. +45 70 26 60 44 og på theViewAccess.com

More from the blog

 • jesper_wille

  theView udvider med en løsningsorienteret forretningsudvikler

  En kernekomponent i den værdiskabelse, theView leverer til sine kunder, er at matche behov, ressourcer og mål, med en eksekverbar vej frem. Herunder at levere det løsningsdesign, der giver afsæt til kommerciel vækst.  Derfor er vi glade for at udvide teamet med Jesper Wille, som fra nu bærer titlen Executive Business Agent på sit visitkort. […]

  Read more

 • modondo_mar

  Modondo sætter strøm til certificering

  Effektiv certificering Flere og flere produkter, processer og løsninger certificeres. Det gøres blandt andet af hensyn til økologi, sikkerhed og sundhed. Modondo har udviklet et digitalt værktøj, som effektiviserer og optimerer certificering, for eksempel i henhold til CE og ISO. Virksomheden er svensk, og stiftet af ildsjæle som brænder for at føre deres plan i […]

  Read more

 • marinealignment_mar_2017

  Helt i mål med Marine Alignment

  Maritime løsninger på verdensplan Marine Alignment har i årtier betjent den maritime sektor i store dele af verden. Under navnet Easeacon bragte virksomheden de danskudviklede og certificerede last- og ballastcomputere ombord på skibe i stort set alle de førende nationer på det maritime felt. Vender skuden og skaber historiske resultater Skibsbygning er af gode grunde […]

  Read more