"Siden han i starten af 20’erne fik indsigt i relationer og netværks altafgørende betydning for at skabe succes i erhvervslivet"

theView byder velkommen til nye, stærke kommercielle kræfter

Share this article

Som en del af theView’s planlagte ekspansion, udvides teamet med flere udførende kræfter på det kommercielle felt. Vi er sikre på at vi, vores kunder og partnere for glæde af de nye kompetencer  på holdet.

MARKETING

Thomas Paludan har arbejdet med online marketing, webanalyse, -salg og -strategi siden 2004.

Han startede sin onlinekarriere med fire år inden for online brugerforståelse, webanalyse og digitale trends hos DR og TDC. Herefter stod han i seks år i spidsen for search og online marketing hos TDC og Viasat, hvor han begge steder selv opbyggede alle Google Adwords- og Bing Ads-kampagner.

Thomas’ primære arbejdsområder omfatter:

• Online markedsføring via Google, Facebook, YouTube og LinkedIn

• Retargeting og display-annoncering via real-time bidding (RTB)

• Online forretning med fokus på analyse og salg.

Thomas arbejder både som rådgiver på strategisk niveau og som praktiker på operationelt niveau via campaign management og optimering.

Thomas har foruden de nævnte ansættelser hos TDC, Viasat og DR også arbejdet som konsulent med meget forskellige virksomheder; herunder Næralarm, NCC Bolig, Colego og Scleroseforeningen.

SALG

Tue Hansen har hele sin karriere arbejdet med salg på såvel B2B- som på B2C-markedet.

Siden han i starten af 20’erne fik indsigt i relationer og netværks altafgørende betydning for at skabe succes i erhvervslivet, har Tue helliget sig disse discipliner. De er fortsat den bærende kraft i hans arbejde.

Med mere end 15 års salgs- og netværkserfaring er Tue’s spidskompetence at være værdiskabende i nye som gamle relationer.  Han ved, at god service, kvalificeret rådgivning og løbende opfølgning er vigtige faktorer, når der skal skabes og fastholdes relationer.

Tue’s primære arbejdsområder er opsøgende salgsarbejde for theView og vores kunder. Dette arbejde udføres med afsæt i en tidligere ansættelse hos et af theView’s selskaber, samt fra det digitale bureau Ebita, reklamebureauet Nørgaard Mikkelsen og Eovendo, der er en del af JYSK koncernen.

More from the blog

 • jesper_wille

  theView udvider med en løsningsorienteret forretningsudvikler

  En kernekomponent i den værdiskabelse, theView leverer til sine kunder, er at matche behov, ressourcer og mål, med en eksekverbar vej frem. Herunder at levere det løsningsdesign, der giver afsæt til kommerciel vækst.  Derfor er vi glade for at udvide teamet med Jesper Wille, som fra nu bærer titlen Executive Business Agent på sit visitkort. […]

  Read more

 • modondo_mar

  Modondo sætter strøm til certificering

  Effektiv certificering Flere og flere produkter, processer og løsninger certificeres. Det gøres blandt andet af hensyn til økologi, sikkerhed og sundhed. Modondo har udviklet et digitalt værktøj, som effektiviserer og optimerer certificering, for eksempel i henhold til CE og ISO. Virksomheden er svensk, og stiftet af ildsjæle som brænder for at føre deres plan i […]

  Read more

 • marinealignment_mar_2017

  Helt i mål med Marine Alignment

  Maritime løsninger på verdensplan Marine Alignment har i årtier betjent den maritime sektor i store dele af verden. Under navnet Easeacon bragte virksomheden de danskudviklede og certificerede last- og ballastcomputere ombord på skibe i stort set alle de førende nationer på det maritime felt. Vender skuden og skaber historiske resultater Skibsbygning er af gode grunde […]

  Read more