"Du har formentlig ikke under 10 års erfaring som forretningsrådgiver eller forretningskonsulent. Du er samtidig iværksætter af natur og drevet af at levere målbar værdi."

Vil du udvikle virksomheder sammen med os?

Share this article
theView søger nye partnere

For at indfri vores vækstambitioner søger vi erfarne forretningskonsulenter, der skal være med til at sikre kundernes og vores egen fortsatte vækst.

Den rigtig profil kan blive partner i theView. Måske har du selv kunder med, og under alle omstændigheder kan du sælge dig selv. Du er indstillet på at sætte dit netværk i spil og på at gå til opgaverne, som om theView er din forretning.

Bliv en del af vores Business Task Force

Et partnerskab hos theView kræver en sikker forretningsforståelse samt evnen til at kunne udarbejde en plan og efterfølgende eksekvere den. Derfor skal du kunne levere resultater og blive motiveret af at skabe dem. Du skal være salgs- og/eller marketingorienteret, besidde et højt drive, have ambitioner og gøre en forskel både individuelt og i samarbejde med det øvrige team.

Du vil indgå i et team, som er specialister i forretningsudvikling, kapitalfremskaffelse, salg, marketing og internationalisering. Fælles for alle er, at vi arbejder for at skabe succes for vores kunder og samarbejdspartnere.

Business Director – Forretningspartneren

Du får ansvar for at initiere og gennemføre dialog med potentielle partnere og kunder. Du skal kunne udarbejde kommercielle planer og eksekvere dem, herunder gennemføre forretningsanalyser og ny- og videreudvikling af forretningsmodeller.

Du skal desuden kunne evaluere og skabe business cases, fremstille investor materiale og deltage i kapitalfremskaffelse.

For theView såvel som for vores kunder og venturepartnere skal du deltage i salgsarbejde og kontraktforhandling.

Marketing Director – Marketingpartneren

Du får ansvar for konceptualisering og strukturering af marketing aktiviteter, inklusiv rådgivning af vores kunder omkring resultatskabende marketing. Du skal kunne udarbejde en onlinestrategi og implementere den tværs over onlinekanalerne.

Du skal desuden kunne etablere stærke visuelle profiler, der virker på både print og online, skabe high-end webdesigns og kampagner til web og mobile platforme samt udtænke små som store kreative løsninger.

Dit arbejde vil især koncentrere sig om vores kunder og venturepartnere.

For at passe ind

Du har formentlig ikke under 10 års erfaring som forretningsrådgiver eller forretningskonsulent. Du er samtidig iværksætter af natur og drevet af at levere målbar værdi. Du er engageret og ambitiøs, har gennemslagskraft og kan inspirere både den enkelte medarbejder og i bestyrelseslokalet.

Der er udsigt hos theView

Hos theView får du en dagligdag, som er drevet af mennesker med stor passion og evnen til at gøre en forskel hver dag. For den rette vil der være store muligheder –nationalt såvel som internationalt.

Når du ikke er ude hos kunder eller samarbejdspartnere, får du base i et af Københavns lækreste penthouse kontorer med udsigt til hele Københavns skyline.

Kontakt os, hvis du har partnerpotentiale

Jakob Krarup, CEO & Executive Business Director

jkr@theviewmail.com

(+45) 40 64 60 01.

More from the blog

 • jesper_wille

  theView udvider med en løsningsorienteret forretningsudvikler

  En kernekomponent i den værdiskabelse, theView leverer til sine kunder, er at matche behov, ressourcer og mål, med en eksekverbar vej frem. Herunder at levere det løsningsdesign, der giver afsæt til kommerciel vækst.  Derfor er vi glade for at udvide teamet med Jesper Wille, som fra nu bærer titlen Executive Business Agent på sit visitkort. […]

  Read more

 • modondo_mar

  Modondo sætter strøm til certificering

  Effektiv certificering Flere og flere produkter, processer og løsninger certificeres. Det gøres blandt andet af hensyn til økologi, sikkerhed og sundhed. Modondo har udviklet et digitalt værktøj, som effektiviserer og optimerer certificering, for eksempel i henhold til CE og ISO. Virksomheden er svensk, og stiftet af ildsjæle som brænder for at føre deres plan i […]

  Read more

 • marinealignment_mar_2017

  Helt i mål med Marine Alignment

  Maritime løsninger på verdensplan Marine Alignment har i årtier betjent den maritime sektor i store dele af verden. Under navnet Easeacon bragte virksomheden de danskudviklede og certificerede last- og ballastcomputere ombord på skibe i stort set alle de førende nationer på det maritime felt. Vender skuden og skaber historiske resultater Skibsbygning er af gode grunde […]

  Read more