Skip to content

Nuværende portefølje

Porteføljevirksomheder i theView Ventures

Kunde

Capital Icons er en platform for professionel investering i faste ejendomme, med indbygget markedsplads samt syndikerings- og kommunikationsfunktionalitet.

capital-icons-logo-rgb-landscabe-large-color
tv-portfolio-capitalicons1

OPGAVE

Capital Icons er en case afledt af den svenske virksomhed Northern Wind Ventures, som theView trådte ind i med henblik på at skabe acceleration på ejendomsinvesterings-området – vi har det fulde ansvar for kommerciel strategi, konceptudvikling samt etablering af platform og planlægning og eksekvering af projektets adgang til det nordiske og internationale ejendoms-investeringsmarked.

Indsats

Case
Funding
Acceleration

Kunde

Mountainfield køber underbebyggede ejendomme i attraktive nabolag omkring Los Angeles, bygger nyt og sælger ejendommen igen, og deler gevinsten med investorerne.

Mountainfield-logo-trsp
tv-portfolio-mountainfield

OPGAVE

I forbindelse med et specifikt projekt bistod theView med at finde investorer og præsentere Mountainfield via et digitalt webinar-format – efterfølgende indtrådte vi som medejer af virksomheden, og fik ansvaret for at udvikle og opgradere grund-konceptet med henblik på endnu bedre kommerciel eksekvering.

Indsats

Business
Marketing
Sales

Kunde

Funds Tower leverer data-baserede købs- og salgssignaler til investorer i værdipapirer i en fuldt skalérbar fintech-case med international rækkevidde.

fundstower-logo1-rgb-medium-color
tv-fundstower-portfolio

OPGAVE

Founder-teamet kontaktede theView med en opskrift på databaseret investering, og vi bistod i udviklingen af en kommerciel strategi – efterfølgende udgjorde vi drivkraft i udvikling og implementering af kerne-teknologien, samt i planlægning og eksekvering af Go-To-Market aktiviteter, inklusive etablering af relevante touchpoints og strategisk salgsstøtte.

Indsats

Business
Marketing
Sales

Kunde

HOMERUN Media har gennem mere end to årtier skabt medieprodukter, såvel til kultur- og underholdningsområdet som til kommercielle formål

homerunbytheview-logo-rgb-color
tv-portfolio-homerun

OPGAVE

Founder havde i nogen tid ønsket at styrke virksomhedens kommercielle gennemslagskraft og producere mere til profilerings- og marketingområdet, og lod derfor HOMERUN købe af theView, hvorved medie-produktionen blev en del af vores leveranceapparat, samtidig med at vores kommercielle apparat blev en del af HOMERUN – samtidig indtrådte founder, som har stor erfaring i kapitalrejsning, som leder af vores Venture-afdeling.

“theView leverer alt hvad der skal til for at nå sit publikum, fra apps, websites og digital trafik til newsflows, P/R og offline-produkter, og ønskede at styrke sin leveranceevne på video- og filmproduktion – og samtidig arbejder virksomheden med kapitalfremskaffelse. Der var tale om et oplagt match!”

Timm Mehrens, Homerun

Indsats

Business
Marketing
Sales

Kunde

Dogley er sat i verden for at skabe et bedre hundeliv for både hunde og ejere. Med dansk ejerskab, hovedkontor i København, integreret forsikring og betalingsløsning, gør Dogley hundeejere trygge og hunde glade.

Dogley_logo1_RGB_grey_500px
tv-product-case-dogley

OPGAVE

Thomas Keller kom med en ide født af egne erfaringer, og theView gik ind i case’en og hjalp Dogley gennem udvikling af identitet, kommerciel strategi, etablering af selskab, webportal samt funding og forhandlingsstøtte over for investorer

‘Jeg har aldrig været glad for at sende Molly i kennel, og jeg vidste, det kunne gøres smartere – theView tog min ide og gjorde den til en forretning. Alt det jeg ikke selv kunne omkring etablering af en start-up, det organisatoriske, forretningsplan, investor pitch og identitet, det trådte de til og hjalp med. Uden theView var Dogley nok stadig bare en ide inde i mit hoved’’

Thomas Keller CEO, Dogley

Indsats

Business
Marketing
Sales

Kunde

Veridens har udviklet et unikt online-værktøj der skaber overblik samt sikrer proces og data, med værditilførsel til hele kæden af standardejere, certificeringsorgan og slutkunder.

veridens-logo
tv-product-case-veridens

OPGAVE

theView har leveret strategi, konceptudvikling, revideret aftaleplatform, og løbende sparring til ledelsen vedrørende virksomhedens fremadrettede udvikling. Herunder er der lavet roadmap for udvikling af Veridens’s forretning og services. Fremadrettet er theView primært ansvarlig for Veridens kommercielle profil og aktiviteter, med henblik på at realisere deres fulde vækst- og accelerationspotentiale.

‘Efter flere år med stabil omsætning, kom theView som et friskt pust med skarp fokus på acceleration for at frigøre vores fulde potentiale. Deres kommercielle drive og styrke matcher perfekt med vores solide domænekundskab mod markedets store muligheder, og inspirationen er i top når vi nu sammen med theView tager Veridens ind i fremtiden. Et samarbejde der varmt anbefales!’

Henrik Zagerholm, CEO, Veridens

Indsats

Business
Marketing
Sales

Udvalgte exits

Solgte cases og virksomheder

Kunde

iCon C5 Ejendom blev udviklet som et branche add-on modul til Microsoft Dynamics C5. Løsningen er designet til at understøtte administratorer af bygninger.

infolink_logo_rgb_color_landscape_200px
tv-portfolio-c5-body

OPGAVE

theView blev hyret af Infolink til at købe C5 Ejendom, udvikle sagen og sælge det under varemærket iCon C5 Ejendom. Efter at have fundet en køber, blev forhandlingerne foretaget på vegne af sælger. Handlen blev indgået med selskabet Datasign, som overtog aktiviteterne, kunder, medarbejdere og IP efter aftaleindgåelse.

Indsats

Business
Marketing
Sales

Kunde

Marine Alignment udvikler og sælger shipload- og ballast edb-systemer til den maritime sektor. Virksomheden har eksisteret i mere end tre årtier, og leverer løsninger på verdensplan.

MA_02_small
portfolio-marine-alignment

OPGAVE

Efter at have strømlinet strategi og accelereret firmaet fik theView til opgave at sælge alle aktier i Marine Alignment A/S. Efter vellykkede forhandlinger blev virksomheden solgt til Kockumation Group i Sverige.

Indsats

Business
Marketing
Sales

Kunde

AutoOffer er den eneste full-service omvendt auktion på nye biler i verden.

autooffer-logo-1
portfolio-autooffer

OPGAVE

theView har været partner i firmaet siden grundlæggelsen. theView har fundet investorerne, lavet strategi, produktudvikling og business acceleration. Ud over dette har theView været en del af advisory-boardet, og fungeret som mentor for grundlæggeren.

Som iværksætter, har du brug for gode folk omkring dig til at lave dine drømme til virkelighed. theView har fra dag ét leveret strategisk og operationel støtte i form af at finde investorer, bygge og skabe en verdensklasse-platform, og dag til dag support og mentorordning. Jeg kan anbefale theView som accelerator og mentor for alle, der har brug for business acceleration.

Søren Malmskov, Founder, AutoOffer

Indsats

Business
Marketing
Sales

Har du behov for flere kunder?